Εθνική Νέων: Βαριά ήττα από Ισλανδία

Εθνική Νέων: Βαριά ήττα από Ισλανδία
Eurokinissi

αριά ήττα με 5-2 από την Ισλανδία γνώρισε το Σάββατο (16/11) η Εθνική Νέων στο δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro U19 και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν είναι πλέον στο χέρι της.

H Εθνική Νέων ηττήθηκε 5-2 από την Ισλανδία στον δεύτερο αγώνα της στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Την Τρίτη (19/11), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια χώρα του ομίλου, το Βέλγιο, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Σουρλής στο 79′ και Τζήμας στο 89′ τα ελληνικά γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Κιαρτάνσον και ο Βαλγκέιρσον έκανε το 2-0 στο 57′. Το 3-0 έγινε στο 61′ από τον Ίνγκασον, ενώ ο Γιοχάνεσον διαμόρφωσε το 4-0 στο 66′. Επτά λεπτά μετά, ο Ίνγκασον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 5-0. Στο 79′ ο Σουρλής μείωσε  και ο Τζήμας στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ελλάδα για να προκριθεί, θέλει νίκη επί του Βελγίου που είναι αδιάφορο και ήττα της Ισλανδίας από την Αλβανία.

Ισλανδία: Άντερσον, Βάλγκεϊρσον (73′ Γκούναρσον), Μπάρκαρσον, Μάγκνουσον, Μπάλντουρσον, Γκούντιονσεν (79′ Τζούριτς), Ίνγκασον (79′ Έλερτσον, 83′ Ντιμιτρίεβιτς), Στέφανσον, Γκίσλασον, Γιοχάνεσον (73′ Γιόχανσον), Κγιάρτανσον.
 

Ελλάδα: Μαντάς, Ζαγαρίτης (72′ Μαρτίνης), Κοκοβάς, Γκοτζαμανίδης, Θυμιανής, Αλεξανδρόπουλος (63′ Αθανασακόπουλος), Φακής (58′ Τζόλης), Βρακάς (72′ Λιάβας), Τζήμας, Σουρλής, Βαγιαννίδης.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version