Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανακαίνιση που δεν έγινε και η αγωγή του Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανακαίνιση που δεν έγινε και η αγωγή του Greek Freak
O Γιάννης Αντετοκούνμπο. AP

Αγωγή εναντίον κατασκευαστικής εταιρείας για αθέτηση του συμβολαίου κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πλήρωσε 238.155 δολάρια για ανακαίνιση που δεν έγινε όπως είχε συμφωνηθεί.

Πριν από έναν χρόνο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την σημαντικότερη επένδυση της ζωής του αγοράζοντας αντί ενός ποσού που άγγιξε τα 1.9 εκατομμύρια δολάρια την έπαυλη στην οποία ζούσε μέχρι πρότινος ο Μίρζα Τελέτοβιτς. Ο Βόσνιος αναγκάστηκε λόγω προβλημάτων υγείας να αποσυρθεί από το μπάσκετ κι ο Greek Freak αποφάσισε να ζήσει στο εκπληκτικό σπίτι στο οποίο διέμενε ο πρώην συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς στην περιοχή Ρίβερ Χιλς.

Από τη στιγμή που έκανε αυτή την επένδυση, ο Γιάννης αποφάσισε να πληρώσει κάτι παραπάνω ώστε να ανακαινίσει την κατοικία στην οποία όλα δείχνουν ότι θα μένει για πολλά ακόμη χρόνια. Υπέγραψε συμβόλαιο με κατασκευαστική εταιρία αντί 238.155 δολαρίων, ώστε να ανακαινιστεί μέρος της κουζίνας, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τα φώτα, το παρκέ, το δωμάτιο διασκέδασης, το υπόγειο καθιστικό, αλλά και για να δημιουργηθεί μια μεγάλη ντουλάπα παπουτσιών μαζί με έναν εξωτερικό φράκτη που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όσους βρίσκονται στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον Αντετοκούνμπο η δουλειά δεν έγινε όπως έπρεπε και σύμφωνα με όσα είχαν συμφωνηθεί, ο φράκτης δεν χτίστηκε ποτέ και γι’ αυτό την περασμένη Δευτέρα (18/11) κατατέθηκε στο Μιλγουόκι αγωγή με την οποία ο 25χρονος σε λίγες μέρες σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς ζητά να δικαιωθεί για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της εταιρείας Antisdel & Son Construction.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version