Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2019/20

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2019/20
O Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού δεν υπήρχε στο παλμαρέ του. Μπήκε και αυτό! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2019/20 και βάζει ολοταχώς γι' ακόμη περισσότερα παράσημα.

Αυτό το βραβείο, δεν υπήρχε στη συλλογή του. Δεν το κυνήγησε, ωστόσο η πορεία των Μπακς στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του NBA ήταν τόσο εντυπωσιακή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στο σπίτι του το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν 2019/20. Η ομάδα του Μιλγουόκι ήταν η καλύτερη από τις 30 της Λίγκας στο μέρος του γηπέδου, με τον Greek Freak να υποστηρίζεται άψογα από τον Μπρουκ Λόπεζ και μαζί να συνθέτουν ένα συγκλονιστικό δίδυμο στη ρακέτα που τρόμαζε κάθε αντίπαλο των Ελαφιών.

Το Sport24.gr σας είχε… προετοιμάσει εδώ και αρκετές ημέρες για τα δύο βραβεία που θα πάρει ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και MVP της κανονικής περιόδου. Στην ιστορία του ΝΒΑ, μόλις δύο παίκτες είχαν πάρει και τα δύο βραβεία την ίδια σεζόν. Ο πρώτος ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν το 1988 κι ο δεύτερος ο Χακίμ Ολάζουον το 1994. Τώρα σε αυτή την παρέα βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα