Γιάννης Αντετοκούνμπο – ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το απόλυτο σκίτσο για τις καριέρες τους

Γιάννης Αντετοκούνμπο – ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το απόλυτο σκίτσο για τις καριέρες τους
AP

Ο βασιλιάς κι ο διάδοχος, ο 35άχρονος ΛεΜπρόν κι ο 25χρονος Γιάννης, σε ένα καταπληκτικό σκίτσο που δείχνει σε τι φάση βρίσκονται οι δυο σούπερσταρ του ΝΒΑ.

Ο ένας είναι 35 ετών και διανύει τη 17η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο άλλος είναι 25 ετών και βρίσκεται στην 7η χρονιά του στο ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο Βασιλιάς της Λίγκας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται ο διάδοχός του, όμως είναι πολύ πιθανό να τους δούμε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν να παλεύουν μεταξύ τους για τον τίτλο του πρωταθλητή αν φυσικά οι Λέικερς και οι Μπακς δικαιώσουν τα προγνωστικά και φτάσουν στους τελικούς.

Την ώρα που ο Greek Freak δείχνει να έχει “κλειδωσει” το back-to-back MVP, ο τραυματισμός στο γόνατο από τον αγώνα με τους Λέικερς θα τον κρατήσει για μερικές μέρες εκτός δράσης. Την ίδια ώρα, ο Τζέιμς κέρδισε και τους Κλίπερς και ένα ολόκληρο σύστημα τον “σπρώχνει” για να τον βάλει πιο δυναμικά στη συζήτηση για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς. Η απόσταση μεταξύ των δύο σταρ δεν είναι μικρή, οι Μιλγούοκι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ κι ο Αντετοκούνμπο είναι ένα επίπεδο καλύτερος από τον Τζέιμς, η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΛεΜπρόν μάλλον δεν ασχολείται με τις ατομικές διακρίσεις (την ώρα που και ο Γιάννης θέλει το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο) καθώς έχει κάτι πολύ διαφορετικό στο μυαλό του.

Να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών!

Αυτό το σκίτσο είναι ίσως ό,τι πιο ρεαλιστικό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ο Γιάννης οδηγεί την κούρσα για το MVP, o ηγέτης των Λέικερς τον καταδιώκει, τον πλησιάζει και τη στιγμή που ο Αντετοκούνμπο πιάνει το βραβείο τον προσπερνάει συνεχίζοντας το κυνήγι της… κατσίκας, του GOAT (ακρωνύμιο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί και σημαίνει Greatest Of All Time) που για κάποιους είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, για άλλους ο Μάτζικ Τζόνσον, για τους περισσότερους οποιοσδήποτε άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που ίσως έχει ήδη πατήσει στην κορυφή των κορυφών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα