Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον: Το γκολ που ακυρώθηκε, μέτρησε και εν τέλει… ακυρώθηκε

Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον: Το γκολ που ακυρώθηκε, μέτρησε και εν τέλει… ακυρώθηκε

Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε, εν συνεχεία μέτρησε και εν τέλει ακυρώθηκε μπήκε στο Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον και προκάλεσε αναταραχή σε όλη την Premier League.

Στην αναμέτρηση της Premier League με την Μπράιτον συνέβη μια αρκετά περίεργη φάση που όμοια της δεν είχαμε συναντήσει ξανά έως τώρα και με τη χρήση του VAR. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε, τελικά μέτρησε, αλλά εν τέλει ακυρώθηκε…

Καταλάβατε; Όχι. Ίσως γιατί και ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Λι Μέισον, δεν κατάλαβε τι έγινε. Στο 29′ της αναμέτρησης, όπως αναφέρει το Sport24.gr, η Μπράιτον είχε κερδίσει φάουλ εκτός περιοχής. Την ώρα που ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ έφτιαχνε το τείχος και ήταν στο δοκάρι του ακούστηκε ένα σφύριγμα με τον Ντάνκαν που ήταν πάνω από τη μπάλα να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αρχικά ο Μέισον είπε πως δεν είχε σφυρίξει καθώς είναι γεγονός ότι και στο βίντεο ακούγεται ένα δεύτερο σφύριγμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ακύρωσε το γκολ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών της Μπράιτον. Εν συνεχεία όμως και μετά τη χρήση του VAR αποφάσισε να δείξει σέντρα.

Τότε ήρθε η ώρα να διαμαρτυρηθούν οι παίκτες της Γουέστ Μπρομ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Το VAR εξακολούθησε να ελέγχει τη φάση και μετά από δύο λεπτά ο ίδιος ο διαιτητής πήγε να δει το βίντεο. Και τελικά πήρε ξανά πίσω την απόφαση του και έδωσε επανάληψη του φάουλ για την Μπράιτον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version