Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Τζέσικα Σπρίνγκστιν Mike Hewitt/Getty Images

Η κόρη του "αφεντικού", Τζέσικα Σπρίνγκστιν επιλέχθηκε στην ομάδα της ιππασίας των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κέρδισε η κόρη του Αμερικανού θρύλου της μουσικής, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα.

Η 29χρονη κόρη του “αφεντικού” επιλέχθηκε στην ομάδα της ιππασίας των ΗΠΑ και πρόκειται να αγωνιστεί με το άλογο Don Huan και θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπερπήδησης εμποδίων, που θα διεξαχθεί στις 6 και τις 7 Αυγούστου, ελπίζοντας σε μια διάκριση.

Η ίδια μάλιστα ήταν ανάμεσα στις επιλαχούσες και για τους Ολυμπιακούς του 2012 που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, χωρίς ωστόσο να δώσει τελικά το “παρών” στη διοργάνωση. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να γυρίσει έχοντας ένα μετάλλιο στις αποσκευές της, αφού η ομάδα των ΗΠΑ παραδοσιακά καταλαμβάνει μια θέση στο βάθρο.

Η Τζέσικα Σπρίνγκστιν ξεκίνησε την ιππασία σε ηλικία τεσσάρων ετών στο αγρόκτημα της οικογένειας στο Colt’s Neck του Νιου Τζέρσεϊ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 3 στη λίστα των αναβατών των ΗΠΑ και στο Νο 27 στον κόσμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα