Καλύτερα ο Γουίλιαμσον, πολύ χειρότερα η μετοχή της εταιρίας που σχεδίασε το σκισμένο παπούτσι

Καλύτερα ο Γουίλιαμσον, πολύ χειρότερα η μετοχή της εταιρίας που σχεδίασε το σκισμένο παπούτσι
O Γουίλιαμσον μετά τον τραυματισμό AP

Το παπούτσι που σκίστηκε δεν δημιούργησε επιπλέον προβλήματα στον Ζάιον Γουίλιαμσον. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τη μετοχή της εταιρίας που το σχεδίασε.

O Ζάιον Γουίλιαμσον απέφυγε τα χειρότερα. Ο παίκτης ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στον αγώνα του Ντιουκ με το Νορθ Καρολάινα όταν σχίστηκε το παπούτσι του, στάθηκε τυχερός, αφού δεν πειράχθηκε κάποιος σύνδεσμος στο γόνατό του και η περίπτωσή του θα εξετάζεται επί καθημερινής βάσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Γουίλιαμσον στο παρκέ, ωστόσο ο τεχνικός του Ντιούκ, Μάικ Σιζέφσκι, δήλωσε πως “μπορεί να μην ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, ωστόσο οι πρώτες εξετάσεις μας δίνουν λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, αφού είναι πολύ, πολύ καλές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε το συμφέρον του και θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες 24-48 ώρες”.

Μένει τώρα να φανεί βέβαια αν ο Γουίλιαμσον θα θελήσει να επιστρέψει στα παρκέ όταν αναρρώσει, ή θα επιλέξει να ξεκουραστεί για να μην ρισκάρει έναν τραυματισμό που ενδεχομένως να του στοιχίσει εκατομμύρια.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ενώ ο Γουίλιαμσον γλίτωσε τα χειρότερα, δεν ισχύει το ίδιο για την εταιρία υπόδησης που φρόντισε να του δώσει τα παπούτσια. Ο λόγος είναι ότι αυτό το σκίσιμο στο παπούτσι του νεαρού φόργουορντ που λίγο έλειψε να του προκαλέσει έναν σοβαρό τραυματισμό είχε άμεση επίπτωση στην τιμή της μετοχής της εταιρίας στο χρηματιστήριο! Συγκεκριμένα, η μετοχή έπεσε 1%, κάτι που μεταφράζεται σε απώλεια εσόδων ύψους 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version