Κόμπι Μπράιαντ: Αυτοί επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτοί επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

Σύμφωνα με πληροφορίες του CBS αναγνωρίστηκε η ταυτότητα και των εννέα θυμάτων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με το CBS, ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει με tweet και το CNN, ταυτοποιήθηκαν όλα τα θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ που συνετρίβη σε βουνό της Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια και στο οποίο επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr είχε γίνει γνωστό ότι ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς όπως και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, ενώ τις τελευταίες ώρες άρχισαν να γίνονται γνωστά τα ονόματα και των υπόλοιπων θυμάτων. Αρχικά έγινε γνωστό ότι στο ελικόπτερο ήταν ο προπονητής μπέιζμπολ του Orange Coast College, Τζόζεφ Αλτομπέλι, μαζί και η σύζυγός του και η κόρη του.

Λίγο αργότερα, ο σύζυγος ενός ακόμη θύματος, της Κριστίνα Μάουζερ έκανε ανάρτηση στο facebook όπου γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της συζύγου του και προπονήτριας της κόρης του “Black Mamba”.

Εν συνεχεία, όπως μετέδιδαν και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του Λος Άντζελες ταυτοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα θύματα: Πρόκειται για τη Σάρα Τσέστερ και την κόρη της, Πέιτον, που ήταν επίσης συμπαίκτρια της Τζιάνα, καθώς και του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, το 50χρονου Αρά Ζομπαγιάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version