Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος που σπάει το φράγμα των 500 εκατ. followers στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος που σπάει το φράγμα των 500 εκατ. followers στο Instagram
Κριστιάνο Ρονάλντο ap

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 500 εκατ. ακολούθους στο Instagram. Ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

«Δεν κυνηγάω εγώ τα ρεκόρ, αυτά κυνηγούν εμένα» είχε αναφέρει πρόσφατα στην πολύκροτη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν και μόλις λίγες ημέρες αργότερα φρόντισε να εμπλουτίσει τη… συλλογή του.

Οι 500 εκατομμύριοα ακόλουθοι είναι ένας αριθμός ορόσημο για τον 37χρονο Πορτογάλο καθώς άφησε «χιλιόμετρα» πίσω του, τον μεγάλο του αντίπαλο Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 376 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι δύο εμβληματικοί ποδοσφαιριστές είναι οι μοναδικοί αθλητές στο top 10 των ανθρώπων με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Κάιλι Τζένερ, στην τέταρτη η Σελίνα Γκόμες και την πεντάδα κλείνει ο ηθοποιός Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Γκάνα, την Ουρουγουάη και τη Νότια Κορέα στον όμιλο H στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα