Λευτέρης Πετρούνιας: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το χάλκινο μετάλλιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το χάλκινο μετάλλιο
Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 με τιτάνια προσπάθεια AP Photo/Gregory Bull

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίθηκε στον Λευτέρη Πετρούνια που κέρδισε δεύτερο διαδοχικό μετάλλιο σε ακόμη μία Ολυμπιακή διοργάνωση.

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

“Ο “‘Αρχοντας των Κρίκων” μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Από τη δική του μεριά, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως “λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί”.

“Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε”, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter. Υπογράμμισε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας “είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει”.

“Ακόμη ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στο Τόκιο, στο αγώνισμα των κρίκων. Συγχαρητήρια στον αθλητή μας που κατάφερε να ανέβει και πάλι στο βάθρο” έγραψε από τη δική του μεριά στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

“Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον “Άρχοντα των Κρίκων” Λευτέρη Πετρούνια. Με επιμονή, προσηλωμένος πάντα στο στόχο του, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έκανε ξανά υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια!”, σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που περνώντας μέσα από “συμπληγάδες” κι έναν σοβαρό τραυματισμό έφτασε σε ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο. Παράδειγμα δύναμης και θέλησης για όλους τους νέους αθλητές. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την επιτυχία αυτή” δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, η Σοφία Σακοράφα, αντιπρόεδρος της βουλής και βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 δήλωσε:

«Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια! Πρόσθεσες ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο σε μια σταθερά σπουδαία πορεία που σε κατατάσσει στους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές που έχουμε δει. Να είσαι πάντα καλά!».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα