Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός στο διπλό του Νότιγχαμ

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός στο διπλό του Νότιγχαμ
Ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη TERTIUS PICKARD / AP PHOTO

Δεν θα συνεχίσει στο διπλό του Nottingham Open η Μαρία Σάκκαρη, καθώς το ζευγάρι της με την Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη μαζί με την Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκαν (6-3, 6-3) στον 1ο γύρο του διπλού στο Nottingham Open από τις έμπειρες Τσαν και Στόσουρ και έμειναν εκτός συνέχειας.

Η Ελληνίδα τενίστρια, όπως γράφει το SPORT24, η οποία είχε να συμμετάσχει σε διπλό από τον περασμένο Μάρτιο και συγκεκριμένα από το Indian Wells (μαζί με την Άιλα Τομλιάνοβιτς), αγωνίστηκε καθαρά για λόγους προπόνησης, προκειμένου να συνηθίσει το γρασίδι, μαζί με μια τενίστρια με την οποία είχε να συμπορευτεί από τον Ιανουάριο του 2021.

Τσαν και Στόσουρ χρειάστηκαν ένα break για να κάνουν δικό τους το 1ο set, ενώ στο 2ο πήραν προβάδισμα με 4-1 και μάλιστα με διπλό break. Σάκκαρη και Βέκιτς κατάφεραν να πάρουν πίσω το ένα από τα δύο break και με hold να μειώσουν σε 4-3. Ωστόσο, με ένα hold κι ένα ακόμη break Τσαν και Στόσουρ κατέκτησαν τη νίκη και την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη συνεχίζει στο μονό, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την 31χρονη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα