Μοναδικές εμπειρίες και πολλοί διαγωνισμοί ‘τρέχουν’ στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Μοναδικές εμπειρίες και πολλοί διαγωνισμοί ‘τρέχουν’ στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Χρονομέτρηση σε επιπλέον σημεία για τους Μαραθωνοδρόμους

Ιδανική υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, αλλά και μία αξέχαστη δρομική εμπειρία, υπόσχεται ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σε κάθε έναν από όσους βρεθούν στην εκκίνηση, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018!

Η Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της παρεχόμενης υποστήριξης προς τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στους τρεις Δρόμους του επίσημους αγωνιστικού προγράμματος, προκειμένου να απολαύσουν μία μοναδική αγωνιστική, και όχι μόνο, εμπειρία συμμετοχής.

Παράλληλα, οι δρομείς που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς που «τρέχουν»:

10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό giftpack της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει 1 αυθεντικό μπλουζάκι του αγώνα, 1 αδιάβροχο, 1 σακίδιο ώμου και 1 προστατευτικό λαιμού (neckwear). Στην κλήρωση μπαίνουν αυτόματα όλοι όσοι ολοκληρώνουν την ατομική εγγραφή τους.

-1 τυχερός θα κερδίσει μία πλήρη υποτροφία διετών σπουδών, αξίας 7.500 ευρώ, για φοίτηση σε 1 από τις 86 ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα. Ο διαγωνισμός «τρέχει» μέσα από την σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook .

1 τυχερός θα κερδίσει μία δωροεπιταγή, αξίας 1.500 ευρώ, για υπηρεσίες ανακαίνισης από την ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ. Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» μέσα από την σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

– 9 τυχεροί θα κερδίσουν από μία Κάρτα Υγείας, με ετήσια δωρεάν συνδρομή, από τη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» μέσα από την σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

– 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο αθλητικών περιηγήσεων εναλλακτικού τουρισμού, με επιλογή βαδίσματος ή τρεξίματος, από την εταιρεία RUN HIKE. Στην κλήρωση μπαίνουν αυτόματα όλοι όσοι ολοκληρώνουν την ατομική εγγραφή τους.

Οι παροχές υποστήριξης προς τους δρομείς του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχουν ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (ώρα εκκίνησης 08:00)

 

Η διαδρομή, πέραν της άριστης υποστήριξης των δρομέων, εξασφαλίζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις.

Αφετηρία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Πέλλας και τερματισμός της κούρσας των 42,195 χιλιομέτρων στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής υπάρχουν 15 σταθμοί υποστήριξης των μαραθωνοδρόμων, αρχής γενομένης από το 5ο χλμ..

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ. για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Ισοτονικά ποτά διατίθενται στο 10ο χλμ., 15ο χλμ., 20ό χλμ., 25ο χλμ., 30ό χλμ., 35ο χλμ. και 40ό χλμ..

Ενεργειακό ρόφημα (energy gel) διατίθεται στο 20ό χλμ. και 30ό χλμ..

Μπανάνες διατίθενται στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. και στον Τερματισμό.

Αναψυκτικό τύπου cola διατίθεται στο 30ό χλμ. και στο 35ο χλμ..

Στον Τερματισμό διατίθενται νερά, ισοτονικά ποτά, χυμοί, μπάρες δημητριακών, και μπανάνες για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν: Στην Αφετηρία, στο 10ο χλμ., στο 21,1ο χλμ. (ημιμαραθώνιος), στο 30ό χλμ. και στον Tερματισμό.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα εκκίνησης 08:45)


Αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η διαδρομή θεωρείται ιδανική για την επίτευξη υψηλής επίδοσης.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, ενώ οι σταθμοί στο 37,5ο χλμ. και στο 40ό χλμ. (Δικαστήρια) του Μαραθωνίου Δρόμου θα υποστηρίζουν με εμφιαλωμένο νερό τους δρομείς του Δρόμου των 10.000μ..

Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 10.000μ..

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην Αφετηρία και στον Tερματισμό.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα εκκίνησης 12:30)

Αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Διαδρομή υψηλών προδιαγραφών η οποία προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις και ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό. Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 5.000μ..

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην Αφετηρία, στο 2,5ο χλμ. (αναστροφή Δικαστηρίων) και στον Τερματισμό.

Σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματο ς θα υπάρχουν Χημικές τουαλέτες στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς της διαδρομής και στον Τερματισμό, ενώ Ιατρική υποστήριξη στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς Υποστήριξης, καθώς και στον Τερματισμό.

Επιπλέον θα υπάρχουν οκτώ Ιατρικοί Σταθμοί σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών! Κλείστε θέση έγκαιρα!

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ομαδικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 2 Μαρτίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 7 Μαρτίου.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] και [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα