Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Κατά την αλλαγής έδρας η “Βασίλισσα” που προτιμά αναβολή

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Κατά την αλλαγής έδρας η “Βασίλισσα” που προτιμά αναβολή
Φωτό αρχείου AP

Κατά της αλλαγής έδρας του ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι Μαδριλένοι. Η διοίκηση Πέρεθ προτιμά την αναβολή της μεγάλης μάχης που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου.

Το πρώτο clasico της σεζόν είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 26 Οκτωβρίου στο Καμπ Νόου, ωστόσο η ισπανική Liga αιτήθηκε την αλλαγή έδρας του ματς υπό το φόβο αναταραχών εξαιτίας της φυλάκισης των εννέα αυτονομιστών Καταλανών πολιτικών.

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα, αλλά οι πρώτες διαρροές που έχουν δημοσιοποιηθεί στα ισπανικά Μέσα, αναφέρουν ότι η “Βασίλισσα”, τουλάχιστον, είναι κατά της μεταφοράς έδρας του ντέρμπι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η διοίκηση Πέρεθ, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, είναι OK μόνο να γίνει αναβολή του ματς και να μεταφερθεί η αναμέτρηση σε διαφορετική ημερομηνία και στο Καμπ Νόου.

Η πλευρά Ρεάλ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να οργανωθεί όπως πρέπει το μεγαλύτερο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Επίσης, αξιωματούχοι της “Βασίλισσας”, σημειώνουν πως είχαν οργανωθεί από καιρό, εργασίες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τις ημέρες που το γήπεδο δεν θα ήταν διαθέσιμο για αγώνα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version