Μπόκα-Ρίβερ: Διαζύγια, ανταλλαγή οχημάτων με εισιτήρια, απολύσεις οπαδών για να πάνε Μαδρίτη

Μπόκα-Ρίβερ: Διαζύγια, ανταλλαγή οχημάτων με εισιτήρια, απολύσεις οπαδών για να πάνε Μαδρίτη
Οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς στη Μαδρίτη για τον τελικό του Copa Libertadores με την "μισητή" Ρίβερ AP

Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ στη Μαδρίτη για το Superclasico, για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores και...όποιος Αργεντινός αντέξει.

Πανζουρλισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Αργεντινή, με την κορύφωση το βράδυ του Σαββάτου. Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς “κονταροχτυπιούνται” στο ουδέτερο έδαφος της Μαδρίτης, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για το Superclasico, για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores.

Μια ποδοσφαιρική “μάχη” που μόνο απλή υπόθεση δεν είναι, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι από τους πιο φανατικούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι, οπαδοί της Μπόκα απολύθηκαν από τις δουλειές τους γιατί ταξίδεψαν στην ισπανική πρωτεύουσα. Οργανωμένος οπαδός της Μπόκα, ονόματι Νίκολας Ματέρα μιλώντας στην Marca αποκάλυψε και άλλες απίστευτες ιστορίες.

“Ξέρω ανθρώπους που έχουν χωρίσει λόγω της Μπόκα. Τους είπαν “η Μπόκα ή εγώ”. Ορισμένοι πρόσφεραν το αυτοκίνητό τους ως αντάλλαγμα για να μεταβούν στη Μαδρίτη και να παρακολουθήσουν το ματς. Πολλοί επίσης άφησαν τις δουλειές τους ή απολύθηκαν. Τους είπαν ότι δεν μπορούν να πάρουν ρεπό και να αποφασίσουν αν θέλουν τη δουλειά ή την Μπόκα. Άλλοι έδωσαν όσα είχαν αποταμιεύσει για να αγοράσουν εισιτήρια”.

Οι στιγμές στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου πριν ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version