Νισικόρι – Τσιτσιπάς 1-2: Με ψυχραιμία Σαμουράι ο Στέφανος πέρασε στους “16” του Miami Open

Νισικόρι – Τσιτσιπάς 1-2: Με ψυχραιμία Σαμουράι ο Στέφανος πέρασε στους “16” του Miami Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 AP Photo/Marta Lavandier

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρώντας την ψυχραιμία του στο τρίο σετ επικράτησε 2-1 κόντρα στον Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στους "16" του Miami Open όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Λορέντσο Σονέγκο.

Πιστός στο ραντεβού του με τους “16” του Miami Open αποδείχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ του Κέι Νισικόρι.

Στα πρώτα δύο σετ είδαμε ουσιαστικά δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ιάπωνα, προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 και έκλεισε το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Κέι Νισικόρι πήρε όλους κι όλους τέσσερις πόντους στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπάς, όμως αυτοί ήταν αρκετοί για να του χαρίσουν το μοναδικό break που έκανε. Στην αντίπερα όχθη ο 22χρονος Έλληνας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα δικά του break points και έτσι ο Ιάπωνας έκανε το 1-1 σετ με 6-3 και οδήγησε το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και με καθαρό μυαλό να τελειώσει το ματς. Εκμεταλλεύτηκε το πέμπτο break point που δημιούργησε στο πρώτο service game του Νισικόρι, του έσπασε στο σερβίς και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εκείνον αφού έκλεισε το ματς με 6-3, 3-6, 6-1.

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Σονέγκο, ο οποίος επικράτησε 7-6 (6), 6-3 κόντρα στον Ντανιέλ Γκαλάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα