Ντάνι Άλβες: Η σύντροφός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Ντάνι Άλβες: Η σύντροφός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου
SCOTT GARFITT/AP

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες για βιασμό μίας 23χρονης κοπέλας συντάραξαν το γάμο του, με ρεπορτάζ να αναφέρει πως η σύντροφός του, Χοάνα Σανθ, ζήτησε να αρχίσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για έκδοση διαζυγίου.

Ο Ντάνι Άλβες είχε να επιδείξει μία τεράστια και αξιοθαύμαστη καριέρα στα γήπεδα όμως πριν από λίγο καιρό φρόντισε να τα σβήσει όλα μονοκοντυλιάς, αμαυρώνοντας το όνομά του με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Αυτό έγινε μετά από τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό εις βάρος μίας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, με τον άλλοτε θρύλο της Μπαρτσελόνα να οδηγείται στην φυλακή ενόψει της δίκης του και πλέον να βλέπει τη ζωή που είχε χτίσει, να γκρεμίζεται.

Και αυτό γιατί η σύζυγός του από το 2017 και σύντροφός του για πολλά χρόνια, Χοάνα Σανθ, αποφάσισε να διακόψει κάθε σχέση με τον Ντάνι Άλβες από τη στιγμή που εκείνος μεταφέρθηκε στις φυλακές, κρίνοντας πως οι ισχυρισμοί του θύματος είναι αληθινοί.

Μάλιστα, όπως γράφει το SPORT24, όχι μόνο διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον Ντάνι Άλβες στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram αλλά αποφάσισε να περάσει στο επόμενο βήμα και να ζητήσει από τους δικηγόρους της να αρχίσουν όλες τις σχετικές διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος που μετέφερε τη σχετική πληροφορία (στην ηλεοπτική εκπομπή “El programa de Ana Rosa”) περί πρόθεσης της Χοάνα Σανθ να πάρει διαζύγιο, υποστήριξε πως η 30χρονη γυναίκα μετάνιωσε για τις αρχικές της δηλώσεις με τις οποίες είχε στηρίξει δημόσια τον σύζυγό της, θεωρώντας πως παρασύρθηκε από τους δικηγόρους του άνδρα της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version