Ο Μάικ Τζέιμς δεν γλιτώνει από τον καναπέ του – μπήκε σε απομόνωση

Ο Μάικ Τζέιμς δεν γλιτώνει από τον καναπέ του – μπήκε σε απομόνωση
Ο Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Eurokinissi Sports

Η επαφή με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν θεωρήθηκε επίφοβη και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τέθηκε σε περιορισμό για το επόμενο διάστημα.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε ήδη βαρεθεί χωρίς δράση σε VTB League και Euroleague, τώρα που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το επόμενο διάστημα δεν θα ‘χει πώς να ξοδεύει το χρόνο του.

Ο Αμερικάνος γκαρντ υποχρεώθηκε να περιορίσει τις κινήσεις του, διότι είχε δειπνήσει με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν, οι οποίοι είχαν έρθει σ’ επαφή κατά τη διάρκεια αγώνα με μέλος της Κάλεβ Ταλίν, ο οποίος διεγνώσθη εκ των υστέρων ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Γαϊτανάκι. Ο τελευταίος πάντως ήταν ο ‘patient zero’ στη λίγκα των ανατολικών χωρών, αυτός που έγινε η αφορμή για τη διακοπή της σεζόν μέχρι νεωτέρας.

Στην παρούσα φάση βρίσκεται σε απομόνωση. Θα περιμένουμε τα τεστ από το Κράσνονταρ. Το ιατρικό επιτελείο τον παρακολουθεί στενά και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζουμε τα καλύτερα“, επεσήμανε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας Αντρέι Βατούτιν.

Ο καναπές του Μάικ Τζέιμς θα γίνει η δεύτερη φύση του. Τουλάχιστον έως ότου λάβει άδεια εξόδου από το σπίτι.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα