Ολυμπιακός: Με τον Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Με τον Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν οι Πειραιώτες
Eurokinissi

Στον ρόλο του head coach μέχρι το τέλος της σεζόν 2019/20 θα μείνει ο Κεστούτις Κεμζούρα, όπως αποφάσισαν οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν θα φοράει στο εξής την “ταμπέλα” του υπηρεσιακού προπονητή ο Κεστούτις Κεμζούρα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) πως ο Λιθουανός τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Κεμζούρα ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, προβιβάστηκε στον ρόλο του head coach μετά από την αποχώρηση του Αμερικανοισραηλινού και τελικά κέρδισε την παραμονή του στον ερυθρόλευκο πάγκο. Πλέον αναμένονται και αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ο Λιθουανός υποστήριξε μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται “φρεσκάρισμα”. Από τη στιγμή που οι διοικούντες την ομάδα του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, η λογική λέει πως θα τον στηρίξουν με τους Γουέιντ Μπάλντγουϊν – Γουίλ Τσέρι να είναι οι δύο πιθανότεροι προς αποχώρηση, χωρίς να αποκλείονται όμως και κάποιες εκπλήξεις.

Ο Κεμζούρα έχει ρεκόρ 1-1 από τη μέρα που ανέλαβε, με την ομάδα του να κάνει σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Βαλένθια, αλλά να προβληματίζει απέναντι στην πρωτάρα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Επόμενη αποστολή για τον Λιθουανό, το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο τη Μπασκόνια στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version