Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοίνωσε και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοίνωσε και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τον 26χρονο αμυντικό μέσο. Δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε ακόμα μία μεταγραφική του κίνηση. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος έρχεται ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος από το Μάλι, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου, βρίσκεται από την Πέμπτη (15/9) στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το deal, ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ έχει μπει οψιόν, η οποία ξεπερνάει τα 12.000.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει δύο συμμετοχές στην Bundesliga και μία στο Κύπελλο Γερμανίας. Με τη γερμανική ομάδα έχει συνολικά 86 παιχνίδια με δύο γκολ και πέντε ασίστ.

Όπως γράφει το SPORT24, ο 26χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι ήρθε στην Ευρώπη το 2015 για τη Λίφερινγκ της Αυστρίας, η οποία είναι θυγατρική της Ζάλτσμπουργκ. Ένα χρόνο αργότερα μετακινήθηκε στους κόκκινους ταύρους, όπου έμεινε έως το 2019 με 134 παιχνίδια και δύο γκολ.

Χάρη στις εμφανίσεις του μετακόμισε στην Bundesliga, με τη Χόφενχαϊμ να δαπανά το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με τη Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χόφενχαϊμ. Με τη φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στη Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα