Παίκτες ξυλοκόπησαν διαιτητή στη Χαλκιδική για ένα πλάγιο

Παίκτες ξυλοκόπησαν διαιτητή στη Χαλκιδική για ένα πλάγιο
Διαιτητής Eurokinissi Sports

Σκηνικό ντροπής στον αγώνα του Φοίνικα Νικήτης με τη Θύελλα Μεταγγιτσίου της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα χωρίς αποτέλεσμα

Απίστευτα σκηνικά σε αγώνα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, με τον διαιτητή Αναστασόπουλο να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από ποδοσφαιριστές της Θύελλας Μεταγγιτσίου, για ένα πλάγιο.

Όπως γράφει το site xalkidikipolitiki.gr, η αναμέτρηση έφτασε σε οριστική διακοπή με σκορ υπέρ της ομάδας της Νικήτης.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, κος Αναστασόπουλος, υπέδειξε ένα πλάγιο υπέρ των γηπεδούχων στο 15′ στο οποίο δεν συμφώνησαν οι του Μεταγγιτσίου με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα στο διαιτητή και τον τελευταίο να δείχνει τη κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας δεν το δέχθηκε και πιάνοντας τον νεαρό διαιτητή από το λαιμό αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανελέητα. Κι όλα αυτά για ένα πλάγιο…μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μετά την οριστική διακοπή, καθώς τόσο ο διαιτητής που είχε αφόρητη ζάλη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, όσο και οι βοηθοί δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν το παιχνίδι, συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα που έχουν καταγραφεί τα πάντα και οι αρμόδιοι θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα