Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή
Παναθηναϊκός Eurokinissi

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά τη διενέργεια των τελευταίων τεστ. Σε απομόνωση ο παίκτης, συνεχίζονται οι προπονήσεις.

Η διενέργεια τεστ για τον κορονοϊό στον Παναθηναϊκό είχε ως αποτέλεσμα την εύρεση θετικού κρούσματος σε ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού.

Ο παίκτης των πρασίνων (δεν κατονομάζεται) βρίσκεται σε απομόνωση, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά. Μετά τη διαπίστωση του θετικού κρούσματος κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το υγειονομικό πρωτόκολλο διαδικασίες.

Σύμφωνα με το Sport24, αξίζει να τονιστεί ότι παράλληλα με τις προπονήσεις όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού (Ρούμπεν Σεμέδο), του ΠΑΟΚ (δύο κρούσματα με τον Μίροσλαβ Στοχ να ανακοινώνει από μόνος του ότι ήταν ο ένας εξ αυτών) και του Παναιτωλικού (δύο επίσης κρούσματα). Τον Ιούλιο κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περασμένη σεζόν κρούσμα είχε ανιχνευτεί και στην Ξάνθη (πριν το ματς με τη Λαμία για τα playouts της Super League 1).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα