Παναθηναϊκός: Τα πιθανότερα σενάρια για τον πάγκο

Παναθηναϊκός: Τα πιθανότερα σενάρια για τον πάγκο

Oι αλλεπάλληλες επαφές του Αλαφούζου με τους συνεργάτες του από το πρωί της Κυριακής για το θέμα του προπονητή. Πιο πιθανό αυτή τη στιγμή το σενάριο με Συλαϊδόπουλο πρώτο προπονητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οδηγία στον Ντρεοσί να ψάξει για προπονητή στην αγορά της Γαλλίας κι όχι μόνο.

H επόμενη μέρα της (νέας) ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”, που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το κυνήγι της ευρώ-τετράδας και την έξοδο του Παναθηναϊκού στα Κύπελλα Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος, φέρνει άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, με τον Λάζλο Μπόλονι να οδηγείται προς την πόρτα της εξόδου, όπως έχει επισημανθεί απ’ το βράδυ του Σαββάτου (06/03).

Από το πρωί της Κυριακής (07/03) ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σειρά επαφών με όλους τους στενούς συνεργάτες του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για να “ζυγίσουν” τα δεδομένα και να αξιολογήσουν την κατάσταση, αναγνωρίζοντας πως δεν είναι πλέον δυνατό να συνεχίσει ο Μπόλονι στο “τιμόνι” της ομάδας, γράφει το Sport24.gr.

Στο θυμικό του 63χρονου εφοπλιστή ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ο (βασικός) υπεύθυνος για την εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο το τελευταίο 20ήμερο, θεωρώντας πως αντίστοιχα μεγάλη ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Βλέπει όμως ότι η όλη κατάσταση δεν μπορεί να ανατραπεί, απ’ τη στιγμή που οι σχέσεις παικτών-προπονητή είναι στα απόλυτα άκρα και θα πρέπει να γίνει κάτι δραστικό.

Το “διαζύγιο” με τον Μπόλονι ήταν πια… μονόδρομος -κάτι που άρχισε να ενισχύεται στο μυαλό του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο την περασμένη Πέμπτη (03/03)- προκειμένου να αναλάβουν από τούδε και στο εξής τις ευθύνες τους και οι ποδοσφαιριστές, καθώς τελειώνουν τα “άλλοθι”.

Μετά τις συζητήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ο Αλαφούζος με τον Πιέρ Ντρεοσί, το πιο πιθανό σενάριο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, είναι να παραμείνει ως πρώτος προπονητής (για ένα διάστημα) ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προκειμένου να “αποφορτιστεί” πλήρως η κατάσταση εντός των αποδυτηρίων και παράλληλα, να αρχίσει ο Γάλλος general manager την αναζήτηση για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” έχουν ρεπό την Κυριακή (07/03) και τη Δευτέρα (08/03) κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την Τρίτη (09/-3) θα επιστρέψουν στο Κορωπί ξεκινώντας υπό τις οδηγίες του Συλαϊδόπουλου, την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (14/03) με τον ΠΑΟΚ. Και ο Ντρεοσί θα αρχίσει να ψάχνει ήδη για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του “τριφυλλιού”, προτείνοντας προπονητές από την αγορά της Γαλλίας (κι όχι μόνο).

Στον αντίποδα, φαίνεται να χάνει πόντους η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει ακόμη κανείς από το κλαμπ (ούτε ο Αλαφούζος). Επειδή όμως στον Παναθηναϊκό τα δεδομένα αλλάζουν με μεγάλη… ευκολία, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στο φινάλε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα