Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Φιλί της ζωής και… περίπατο οι αποστάσεις για τους “κυανέρυθρους”

Πανιώνιος – Βόλος 1-0: Φιλί της ζωής και… περίπατο οι αποστάσεις για τους “κυανέρυθρους”

Ο Πανιώνιος με γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη στο 57' που έκανε τους παίκτες να ξεχάσουν τον κορονοϊό πήρε μια νίκη που τον κρατάει ζωντανό στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Ξέχασαν τις αποστάσεις στους πανηγυρισμούς.

Το πρώτο ματς στη μετά κορονοϊού εποχή στην Ελλάδα είχε έναν μεγάλο νικητή και αυτός ήταν ο Πανιώνιος που επικράτησε του Βόλου με 1-0 με το Σωτήρη Τσιλούλη στο 57′ να δίνει το φιλί της ζωής στους “κυανέρυθρους” με το γκολ που σημείωσε και μετά να πνίγεται στις αγκαλιές όλων των συμπαικτών του που ξέχασαν τι πάει να πει απόσταση  και κορονοϊός. Πάνω στον ενθουσιασμό τους, οι παίκτες του Πανιωνίου ξέχασαν τα προληπτικά μέτρα και την τήρηση των αποστάσεων και έγιναν ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν.

Από εκεί και πέρα, το τρίποντο αυτό είναι αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Πανιωνίου που μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από τον Παναιτωλικό και έδειξε αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Οικονομίδης, Παπανικολάου, Κόρμπος, Τσιλούλης, Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης.

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Ζοάο, Μάντζης.

Η Βαθμολογία των playouts

7. Ατρόμητος 32

8. ΑΕΛ 30

9. Αστέρας 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 14

*Πανιώνιος και Βόλος έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version