Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην Κρήτη- Προσωρινή διακοπή του ματς

Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην Κρήτη- Προσωρινή διακοπή του ματς

Το παιχνίδι μεταξύ της Βραζιλίας και της Τουρκίας για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο διεκόπη προσωρινά μετά την ανάρτηση πανό εναντίον των Τούρκων και συνθήματα εις βάρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα όσα διαδραματίζονται στη Συρία με την τουρκική εισβολή στο βόρειο τμήμα της χώρας έγιναν αφορμή για να διακοπεί η αναμέτρηση του Socca World Cup στο Ρέθυμνο μεταξύ της Βραζιλίας και της Τουρκίας από Έλληνες που με πανό και συνθήματα καταδίκασαν τις τουρκικές πολεμικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα στο 9o λεπτό της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου υπήρξε μια παρέα Ελλήνων που ανέβασαν ένα πανό που έγραφε "Against Turkish Fascism" ενώ με συνθήματα τους εις βάρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων ανταρτών ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν και μια σημαία της Τουρκίας αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Το ματς διεκόπη με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές να νοιώθουν προσβεβλημένοι από την κατάσταση και να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά και αυτοί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα οι διαιτητές συνομίλησαν στους Τούρκους ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Πηγή: 

sport24.gr

SHARE: