Σάκκαρη – Χέρτσογκ 2-1: Καθάρισε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του ιταλικού Όπεν

Σάκκαρη – Χέρτσογκ 2-1: Καθάρισε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του ιταλικού Όπεν
© Lynne Sladky/Associated Press

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στη μάχη του Internazional BNL d'Italia, επικρατώντας 2-1 (7-6, 3-6, 6-2) της Πολόνα Χέρτσογκ και παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη άντεξε την πίεση της Πολόνα Χέρσογκ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του BNL Internazionali D’ Italia, μετά από μάχη που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της Σλοβένας αντιπάλου της στο καθοριστικό σετ και ξέφυγε από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε, για να πάρει το εισιτήριο για τις “32” κορυφαίες του τουρνουά.

Μετά από δυο ώρες και 51 λεπτά αγώνα, όπως αναφέρει το SPORT 24, η Μαρία επιβλήθηκε με 7-6(6), 3-6, 6-2 και στη συνέχεια του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ, η οποία με τη σειρά της πήρε δύσκολη νίκη το πρωί της Δευτέρας, σε βάρος της Γιούλια Πουτίντσεβα.

Η Μαρία δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα στο ντεμπούτο της στο Foro Italico και λίγο έλειψε να αποχαιρετήσει πρόωρα τη δυνατή διοργάνωση WTA 1000 της Ρώμης.

Παρ’ όλα αυτά, η ποιότητα του παιχνιδιού της, ακόμη και σε μέτρια μέρα, στάθηκε αρκετή για να ξεπεράσει το εμπόδιο της σπεσιαλίστριας στη χωμάτινη επιφάνεια, Χέρσογκ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σλοβένα, το 2018 είχε κερδίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα ημιτελικά του Istanbul Open (χώμα).

Μόλις 53% επιτυχίας στο 1ο της σερβίς είχε η Μαρία και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τον τρόπο παιχνιδιού της Χέρσογκ, η οποία έβρισκε άμυνες και ανάγκαζε σε “παραπανίσια” χτυπήματα την 25χρονη Ελληνίδα.

Η Μαρία είχε μόλις 4/15 επιτυχημένες ευκαιρίες για μπρέικ και είδε την Χέρσογκ να επιστρέφει από σετ και μπρέικ πίσω (7-6, 2-0), για να στείλει το ματς σε decider, κερδίζοντας τα έξι από τα επτά τελευταία γκέιμς του δευτέρου σετ.

Τελικά, η ψυχραιμία κυριάρχησε και η Μαρία πάτησε γκάζι στις τελευταίες στιγμές του ματς, για να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Internazionali BNL D’ Italia.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version