Σάκκαρη – Κασατκίνα 1-2: “Λύγισε” και αποκλείστηκε στις 32 του Madrid Open

Σάκκαρη – Κασατκίνα 1-2: “Λύγισε” και αποκλείστηκε στις 32 του Madrid Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο Madrid Open 2022 Manu Fernandez/AP Photo

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) ηττήθηκε από την Ντάρια Κασατκίνα (Νο23) με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 1-6) και αποκλείστηκε από τη φάση των 32 του Open της Μαδρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη (No5) ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι απέναντι στη Ντάρια Κασατκίνα (No23) κερδίζοντας στο πρώτο σετ.

Ωστόσο, στη συνέχεια έμεινε μακριά από το καλό της πρόσωπο και η Ρωσίδα τενίστρια επικράτησε 2-1 (6-3, 3-6, 1-6). Έτσι ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο στις 16 του Madrid Open. Η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Οσάκα (Νο36) και Σορίμπες Τόρμο (Νο47).

Η Μαρία Σάκκαρη με το “καλησπέρα” έκανε το break στο πρώτο σετ. Όπως αναφέρει το SPORT 24, είχε εκπληκτικά ποσοστά σε πρώτο και δεύτερο σερβίς, χτυπούσε σε όλες τις γωνίες και έπαιρνε winners με κάθε τρόπο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε μέχρι το 4-1, διατηρούσε με μεγάλη ευκολία το προβάδισμά της και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3 σε περίπου 40 λεπτά.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι χέρι. Η Κασάτκινα ανέβασε την απόδοσή της, βελτίωσε τα ποσοστά της, κρατούσε τα σερβίς της και έβρισκε απαντήσεις στην πίεση της Σάκκαρη. Η Ρωσίδα τενίστρια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, εκμεταλλεύτηκε τον χαμηλό ρυθμό και έκανε το break για το 5-3.

Τα τέσσερα double faults είχε φτάσει η Μαρία, μειώθηκαν τα ποσοστά της, ενώ στο δεύτερο σετ είχε μόλις έναν άσο. Το ένατο game ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Παρά το γεγονός ότι η Μαρία δεν το έβαζε κάτω και κατάφερε να σβήσει δύο set points της Κασατκίνα, η Ρωσίδα πήρε το σετ για το 1-1.

Στο τρίτο σετ η Κασατκίνα μπήκε κάνοντας το break. H απόδοση της Σάκκαρη συνέχιζε να μην έχει καμία σχέση με το πρώτο σετ. Αντιθέτωτος η Ρωσίδα τενίστρια κατέκτησε το έκτο σερί game της κάνοντας και δεύτερο break. Η Σάκκαρη έως και το φινάλε δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και έχασε με το εμφατικό 6-1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα