Σάκκαρη – Ζανέβσκα 2-1: Η Μαρία νίκησε ξανά με ανατροπή και πέρασε στα ημιτελικά του Parma Open

Σάκκαρη – Ζανέβσκα 2-1: Η Μαρία νίκησε ξανά με ανατροπή και πέρασε στα ημιτελικά του Parma Open
Μαρία Σάκκαρη ap

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε τρίτη νίκη με ανατροπή στο Parma Open και προκρίθηκε στους "4" επικρατώντας της Ουκρανοβελγίδας Μαρίνα Ζανέβσκα 2-1 (2-6, 6-4, 6-4) και θα αναμετρηθεί με την Ντάνκα Κόβινιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά της Πάρμα ξανά με ανατροπή, επικρατώντας της Ουκρανοβελγίδας Μαρίνα Ζανέβσκα (Νο.83 της παγκόσμιας κατάταξης) 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-4). Στους “4” θα αντιμετωπίσει τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς (Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι από την αρχή του ματς, καθώς η Ζανέβσκα εξ αρχής μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι. Η Βελγίδα έσπασε το σερβίς της Σάκκαρη σε δύο περιπτώσεις και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία αντέδρασε και έδειξε ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή. Αφού οι τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους στα τέσσερα πρώτα game, η Σάκκαρη έσπασε δύο φορές το σερβίς της Ζανέβσκα και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση του σετ (5-2).

Όπως γράφει το SPORT24, η Ζανέβσκα μείωσε σε 5-3 και έκανε ένα ακόμα break στο σερβίς της Σάκκαρη, όχι όμως και το δέκατο game. Η Σάκκαρη πήρε με 40-30 το δέκατο game και κατέκτησε το σετ.

Το τρίτο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο όλων. Η Ζανέβσκα έκανε break στο τρίτο game (2-1) και η Σάκκαρη απάντησε με εντυπωσιακό τρόπο στο έκτο σετ.

Η Ζανέβσκα σέρβιρε και πήρε προβάδισμα 40-0, όμως η Μαρία με πέντε διαδοχικούς πόντους έκανε την ανατροπή. Η Σάκκαρη έκανε ένα ακόμα break στο ένατο game (5-4), στο οποίο η Ζανέβσκα έκανε τρία double faults. Στο δέκατο game το οποίο ήταν και το μεγαλύτερης διάρκειας του ματς, η Σάκκαρη έχασε τρία match point, έσβησε ένα break point, αλλά στο τέταρτο match point κατάφερε να πάρει το ματς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα