Σανς: Υπάλληλος ελληνικής καταγωγής παραιτήθηκε και κατήγγειλε μισογυνισμό

Σανς: Υπάλληλος ελληνικής καταγωγής παραιτήθηκε και κατήγγειλε μισογυνισμό
2011 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Νέα προβλήματα για τους Σανς, αφού η ελληνική καταγωγής Μελίσα Φέντερ Παναγιωτακοπούλου παραιτήθηκε από την θέση της, καταγγέλλοντας τοξικό περιβάλλον και μισογυνισμό, μόλις λίγους μήνες μετά την καταγγελία άλλων υπαλλήλων του συλλόγου για παρόμοιες συμπεριφορές.

Οι Σανς βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο για λάθος λόγους. Αρκετούς μήνες μετά την είδηση ότι ο Ιδιοκτήτης των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, κατηγορήθηκε από πρώην υπαλλήλους για σεξιστική και μισογυνική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα το NBA να ξεκινήσει έρευνα, υπάρχει νέα καταγγελία για τοξικό περιβάλλον στον οργανισμό.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η ελληνικής καταγωγής Μελίστα Φέντερ Παναγιωτακοπούλου παραιτήθηκε από την θέση της τον περασμένο Μάιο, κοινοποιώνας την απόφασή της μέσω e-mail σε 16 μέλη της διοίκησής – ανάμεσά τους και ο Σάρβερ. Στην επιστολή της αναφέρει ότι βίωσε ένα τοξικό περιβάλλον, αλλά και μισογυνισμό.

Η Παναγιωτακοπούλου εργαζόταν στους Σανς από το 2007 και στην εποστολή της καταγγέλει μεταξύ άλλων ότι δέχθηκε εκφοβισμό, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός των φύλων, αναφέροντας στο τέλος ότι είναι η μοναδική εργαζόμενη μητέρα στον οργανισμό, κάτι που δεν θεωρεί σύμπτωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα