Τελικός κυπέλλου: Ο ΠΑΟΚ τροπαιούχος

Τελικός κυπέλλου: Ο ΠΑΟΚ τροπαιούχος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) Eurokinissi Sports

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας μετά τη νίκη του 2-1 επί της ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Το ματς αμαυρώθηκε από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων

Για 5η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και σημαδεύθηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 24′ με τον Μπίσεβαρ, η Ένωση ισοφάρισε στο 26′ με τον Χριστοδουλόπουλο και ο Ενρίκε στο 81′ έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ νικά την ΑΕΚ σε έναν τελικό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

 

Δείτε τα γκολ σε VIDEOS.

Γιορτινό το κλίμα στο Λευκό Πύργο όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται πριν τη λήξη του τελικού αγώνα. Ακούγονται νταούλια, ποντιακή λίρα και τύμπανα ενώ με προτζέκτορα προβάλλεται στον Λευκό Πύργο το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή» και το σήμα του ΠΑΟΚ.

Δείτε πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν στο SPORT 24

Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με την ευκαιρία της νίκης του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Συγχαρητήρια, αυτή να είναι μόνο η αρχή!».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα