Τεντόγλου: Κατέκτησε την κορυφή και στο Diamond League με άλμα στα 8,42μ

Τεντόγλου: Κατέκτησε την κορυφή και στο Diamond League με άλμα στα 8,42μ

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την ανωτερότητά του και με άλμα στα 8.42μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Diamond League της Ζυρίχης.

Είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο και το επιβεβαίωσε εμφατικά. Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.42μ. κατέκτησε την κορυφή στον τελικό του Diamond League που διεξήχθη στη Ζυρίχη και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι άρχισε τον αγώνα του με άκυρο άλμα. Όπως αναφέρει το SPORT24, το δεύτερο ήταν στα 8.14μ. το οποίο και του έδωσε προσωρινά την πρώτη θέση. Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 7,96μ. και το τέταρτο στα 8.03μ.

Στο μεσοδιάστημα ο Μαρκίς Ντέντι είχε κάνει άλμα στα 8.16μ. για να περάσει στην κορυφή. Ο Τεντόγλου απάντησε αμέσως με άλμα στα 8.33μ. κόβοντας τα πόδια των αντιπάλων του.

Στο έκτο άλμα ο Ντέντι ανέβηκε στα 8.18μ. χωρίς να απειλήσει τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος φρόντισε να πετάξει ακόμα πιο μακριά. Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε στα 8.42μ. επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο.

Η κατάταξη

Μίλτος Τεντόγλου 8.42μ.

Μαρκίς Ντέντι (ΗΠΑ) 8.18μ.

Μάικελ Μασό (Κούβα) 8.05μ.

Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.01μ.

Σιμόν Εχάμερ (Ελβετία) 7.93μ.

Εμιλιάνο Λάσα (Ουρουγουάη) 7.64μ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα