Το κρυφό μήνυμα στο κοστούμι του Mcgregor και τα χρέη του Mayweather

Το κρυφό μήνυμα στο κοστούμι του Mcgregor και τα χρέη του Mayweather

Οι δύο μαχητές θα αναμετρηθούν στο στυλ της πυγμαχίας σε ένα ματς που είναι σκέτο "χρυσάφι" από κάθε άποψη. Το κρυφό μήνυμα του Mcgregor (Vids)

26 Αυγούστου 2017, Νεβάδα ΗΠΑ. Η T-Mobile Arena του Λας Βέγκας ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό που θα έχει την τύχη αλλά και την... οικονομική άνεση να δει τη "μάχη του αιώνα" όπως έχει χαρακτηριστεί.

Η αναμέτρηση του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor είναι σκέτο χρυσάφι, αφού οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινήσουν από τα... 2.425 δολάρια, ενώ όσοι κάθονται κοντά στο ρινγκ θα πληρώσουν μόλις... 79.000 δολάρια.

Ακριβές όμως είναι και οι τιμές στο Pay Per View που φτάνουν τα 99.95 δολάρια, για τα υψηλής ευκρίνειας, ενώ η πιο απλή ποιότητα είναι στα 89.95 δολάρια. Η τιμή του Pay Per View είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε το Mayweather- Pacquiao το 2015. Τότε είχε κερδίσει ο Mayweather σε μια μάχη που έβγαλε 250.000.000 δολάρια.

Το... "κρυφό" μήνυμα στο κοστούμι του Ιρλανδού στην πρώτη συνάντηση με το αντίπαλο δέος:

Ο μποξέρ και ο αθλητής ΜΜΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία για την προώθηση της ιστορικής αναμέτρησης τους με την πρώτη τους "στάση" να γίνεται στο Λος Άντζελες. Εκεί ο McGregor εμφανίστηκε με κουστούμι και ο Mayweather με αθλητική περιβολή. Συνεπής με την προσφιλή του συνήθεια, ο πρωταθλητής ΜΜΑ συνέχισε να είναι προκλητικός χορεύοντας και προκαλώντας τον αντίπαλο του, την ώρα που εκείνος έστεκε και τον αντίκριζε εντελώς ανέκφραστος. Στη συνέχεια βέβαια, "άναψαν" λίγο τα αίματα.

Προκλητικός ήταν ο Conor McGregor και στη συνέντευξη Τύπου στην οποία δήλωσε λίγο πολύ πως θα συντρίψει εύκολα τον αντίπαλο του στον αγώνα μποξ που θα δώσουν. Μην ξεχνάμε βέβαια πως όλο αυτό, εκτός από μια σκληρή μάχη, είναι και ένα show πάνω στο οποίο παίζονται τεράστια χρηματικά ποσά.

Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Mayweather χρωστάει στην εφορία και ζήτησε να πληρώσει στα τέλη του Αυγούστου, τότε που θα έχει νέα μεγάλα έσοδα από το τετ α τετ με τον Mcgregor. Πράγμα που δεν παρέλειψε να θίξει ο πρωταθλητής ΜΜΑ στην κοινή τους συνέντευξη, την οποία κέρδισε "στα σημεία" όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ. "Θέλει να παίξουμε για να πληρώσει την εφορία. Αυτό θέλει. Θα τον τσακίσω με μια γροθιά, πολύ εύκολα. Κάνει λάθος που κατεβαίνει", είπε ο  Mcgregor για να απαντήσει ο Mayweather: "Ο Θεός έφτιαξε ένα τέλειο πράγμα. Και αυτό είναι το ρεκόρ μου". Μένει να δούμε τι γάντια θα συμφωνήσουν να χρησιμοποιήσουν οι δυο τους.

Το επίσημο πρόμο της αναμέτρησης:

Όλο το πρώτο show μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

SHARE: