Το “malakas” στον επόπτη και το mea culpa του Τσιτσιπά

Το “malakas” στον επόπτη και το mea culpa του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη youtube

Πάνω στην ένταση του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς "έλουσε" με την κλασική ελληνική βρισιά (αλλά και με μερικές ακόμα) τον επόπτη γραμμής. Λίγο αργότερα, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Australian Open.

O 20χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6, 6-4) του Νικολόζ Μπασιλασβίλι και να προκριθεί στους “16” του τουρνουά! Οπως αναφέρει το sport24.gr στο τρίτο σετ, το οποίο εντέλει κατέκτησε στο τάι μπρέικ, ο Τσιτσιπάς έγινε έξαλλος με τον επόπτη γραμμής σε μια φάση και βγήκαν διάφορα… γαλλικά από το στόμα του. Στα ελληνικά βέβαια, ώστε να μην τον καταλαβαίνει κανείς άλλος!

Ο Τσιτσιπάς είχε σετ πόιντ, προηγούμενος 5-3 στα γκέιμ. Ο διαιτητής στο σερβίς του έδωσε μέσα, ενώ ο επόπτης γραμμής φώναξε άουτ και ο πόντος έπρεπε να επαναληφθεί. Ο Μπασιλασβίλι έσωσε το μπρέικ και αυτό έκανε έξαλλο τον Τσιτσιπά ο οποίος φώναζε: “Αυτός ο μαλ…ς με έχει γαμ…! Γ… το σπίτι του”.

Το εν λόγω περιστατικό ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο αφού οι ιστοσελίδες της Αυστραλίας (κατά κύριο λόγο) κάνουν εκτενή αναφορά.

Πάντως, ο Ελληνας τενίστας έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικά τόνισε: “Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω που τα είπα. Αλλά το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει απ’ τα χέρια μου, ξέρετε… Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version