Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός από τον Μεντβέντεβ στη Σαγκάη

Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός από τον Μεντβέντεβ στη Σαγκάη
O Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ATP Masters 1000 Rolex Shanghai, αφού ηττήθηκε στην μάχη της τετράδας από τον Ντανίλ Μεντβέντεβ με 2-0 σετ και αποκλείστηκε.

Στο China Open έφτασε μέχρι τον τελικό, προηγήθηκε στα σετ, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ντόμινικ Τιμ και δεν κατάφερε να σφραγίσει ένα εκπληκτικό τουρνουά με την κατάκτηση του τίτλου. 

Στο ATP Masters 1000 Rolex Shanghai, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου, Ντανίλ Μεντβέντεβ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ και έτσι δεν θα φτάσει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η πορεία του πρωταθλητή μας ολοκληρώθηκε, όμως είναι άξιος συγχαρητηρίων, διότι στην οκτάδα απέκλεισε το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ απέναντι στον Μεντβέντεβ οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά και σε αυτές υπερίσχυσε ο αντίπαλός του. 

Το πρώτο σετ πήγε στο τάι μπρέικ και εκεί το έκανε δικό του ο Μεντβέντεβ, ενώ στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ στο 5-4, ισοφάρισε, αλλά ο Ρώσος απάντησε με μπρέικ, πήρε το τελευταίο γκέιμ και με 7-5 πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Στέφανο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα