Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Σαρωτικός ο Στέφανος, πέρασε στα προημιτελικά του Barcelona Open

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Σαρωτικός ο Στέφανος, πέρασε στα προημιτελικά του Barcelona Open
Στέφανος Τσιτσιπάς AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί εύκολα 6-1, 6-4 και να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Ελληνας τενίστας ήταν κυριαρχος πάνω στο κορτ, πίεσε όσο δεν πήγαινε τον Βούλγαρο και έφτασε στην πρόκριση.

Το ματς

Το πρώτο σετ ήταν απολαυστικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε απόλυτα, έπαιξε φουλ επιθετικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντιμιτρόφ.

Το Νο23 της Παγκόσμιας κατάταξης αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Τσιτσιπά και έψαχνε να βρει τρόπο να βγάλει αντίδραση δίχως όμως αποτέλεσμα με το πρώτο σετ να κλείνει στο 6-1.

Στο δεύτερο ο Ντίμιτροφ ξεκίνησε με break αλλά ο Τσιτσιπάς το πήρε πίσω αμέσως. Ανάλογο σκηνικό είχαμε και λίγο αργότερα στο σετ με τον Βούλγαρο να σπάει το σερβίς του Στέφανου και να προηγείται με 3-2, αλλά ο 23χρονος Έλληνας απάντησε αμέσως.

Στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους δίχως προβλήματα έως και το δέκατο game. Εκεί ο Τσιτσιπάς έκανε εκ νέου το break για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-1, 6-4.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα