Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 1-2: Ο Γερμανός σταμάτησε στα ημιτελικά του Madrid Open τον Στέφανο

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 1-2: Ο Γερμανός σταμάτησε στα ημιτελικά του Madrid Open τον Στέφανο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πήρε ρεβάνς για την ήττα του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο από τον Στέφανο Τσιτσιπά, επικράτησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Madrid Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτή τη φορά το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Όπως γράφει το SPORT24, το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε 2-1 σετ απέναντι στον Έλληνα τενίστα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Madrid Open.

Μετά από αυτή την ήττα του ο Στεφ έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ την ίδια ώρα ο Κάρλος Αλκαράθ μαζεύει συνεχώς τη διαφορά τους.

Το ματς: Η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή που περιμέναμε. Αμφότεροι επέλεξαν να πάνε σε μικρά ράλι και να σερβίρουν όσο πιο επιθετικά μπορούν. Αυτό ήταν που έφερε και το break για τον Ζβέρεφ στο έβδομο game.

Ο Τσιτσιπάς με τρία αβίαστα λάθη ουσιαστικά έδωσε το game στον Γερμανό ο οποίος στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 5-3. Ο Στεφ κράτησε και εκείνος το δικό του, όμως ο Ζβέρεφ ήταν αποφασισμένος να κλείσει το σετ. Αυτό και έκανε με 6-4.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ. Μόνο που εκεί χαμογέλασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Στεφ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε το κακό service game του Ζβέρεφ, έκανε το break και κατάφερε να προηγηθεί με 5-3.

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του για να κάνει το 6-3 και να στείλει το ματς σε τρίτο σετ το οποίο θα έκρινε και τον νικητή.

Στο τρίτο σετ ο Ζβέρεφ έκανε το break μόλις στο δεύτερο game και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-0. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Γερμανός δεν του έδωσε κανένα δικαίωμα. Ο Ζβέρεφ έκλεισε το σετ με 6-2 και μαζί το ματς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα