Τζόκοβιτς: Φεύγει από την Αυστραλία – “Είμαι απογοητευμένος από την απόφαση”

Τζόκοβιτς: Φεύγει από την Αυστραλία – “Είμαι απογοητευμένος από την απόφαση”
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την ένστασή του, ωστόσο τόνισε ότι τη σέβεται και θα συνεργαστεί με τις αρχές για να αποχωρήσει από την Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είδε και την τελευταία ελπίδα του να αγωνιστεί στο Australian Open, αφού απορρίφθηκε η ένσταση για την απόρριψη της βίζας του.

Λίγες στιγμές αργότερα, όπως αναφέρει το SPORT 24, δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση, τόνισε όμως ότι την σέβεται.

Αναλυτικά ο Νόλε δήλωσε:

“Θελω να κάνω μία σύντομη δήλωση για να σχολιάσω την απόφαση του δικαστηρίου. Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακτήσω δυνάμεις πριν κάνω περισσότερα σχόλια.

Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την ένστασή μου για το σκεπτικό της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης να ακυρώσει την βίζα μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να αγωνιστώ στο Australian Open.

Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις Αρχές για να αποχωρήσω από την χώρα.

Αισθάνομαι άβολα που ο κόσμος τις τελευταίες εβδομάδες εστίασε σε εμένα και ελπίζω ότι όλοι θα μπορέσουμε τώρα να εστιάσουμε στο τουρνουά που αγαπάω. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους παίκτες, τους ιθύνοντες το σταφ και τους εθελοντές στο τουρνουά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου και τους συμπατριώτες μου Σέρβους που συνεχίζουν να με στηρίζουν. Όλοι εσείς μου δώσατε δύναμη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version