Βόλος-ΟΦΗ 1-4: Νίκησαν μετά από δύο μήνες οι Κρητικοί

Βόλος-ΟΦΗ 1-4: Νίκησαν μετά από δύο μήνες οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ παίζοντας με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας τον Βόλο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και τις 20 Σεπτέμβρη με το διπλό στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι το 80' αν και με δέκα.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ μετά από δύο μήνες με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να επικρατεί εκτός έδρας του Βόλου με 4-1 εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 30′ και την απευθείας αποβολή του Σάντσες.

Ο Βόλος παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πάλεψε μέχρι το 80′ για να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε αλλά στα τελευταία λεπτά έβγαλε κούραση με τον ΟΦΗ να βρίσκει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr, οι Κρητικοί είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και σε καταπληκτική μέρα τους Ντε Γκούζμαν και Σαρδινέρο.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80′

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του Βόλου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, τουλάχιστον μέχρι το 79′ και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι με τους Περέα, Δουβίκα σε καλή μέρα απειλούσαν συνέχεια την εστία του Σωτηρίου που όμως είτε απέκρουε ότι πήγαινε προς το τέρμα του, είτε έβλεπε τους παίκτες της ομάδας του Βόλου να αστοχούν στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν.

Ο ΟΦΗ έδιωξε το άγχος από πάνω του στο 79′ με το 2-0 από τον Σαρδινέρο μετά από ωραία πάσα του Νέιρα και παρά την άμεση μείωση στο σκορ από τον Δημόπουλο στο 84′ ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Βόλος πίστεψε στην ισοφάριση και πέτυχε δύο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version