ΑΑΔΕ: Πλειστηριασμός με αυτοκίνητα από 200 ευρώ

ΑΑΔΕ: Πλειστηριασμός με αυτοκίνητα από 200 ευρώ

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν.

Όχημα από τιμή εκκίνησης 200 ευρώ μπορεί να αποκτήσεις κανείς στους πλειστηριασμούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Πρόκειται για 55 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι φορτηγά. Στη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα πολύ παλιά ακόμη και έως 24 έτη των οποίων η τιμή “εκκινεί” από τα 200 ευρώ.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 16-04-2019 έως και 22-04-2019, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Διακηρύξεις αναρτώνται στον ιστότοπο aade.gr.

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr).

Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή. Ανακοίνωση στους ενδιαφερομένους: Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές μόνο εντός των 30 αυτών ημερών.

https://www.news247.gr/download/2582//027000/autokinita.pfd.pdf

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα