CVC: “Μας προσέγγισε η Exor, αλλά…”

CVC: “Μας προσέγγισε η Exor, αλλά…”
New Image

Η εταιρία που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1 επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επαφή με τις Exor και News Corporation, αλλά τονίζει ότι δεν είναι, προς το παρόν, διατεθειμένη να μεταβιβάσει τις μετοχές του σπορ

Το σίριαλ της πώλησης ή μη της Formula 1 θα έχει ακόμη πολλά… επεισόδια. Η μεν Exor επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επαφή με την CVC για την αγορά των δικαιωμάτων της Formula 1, αλλά στη συνέχεια η πρώτη ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε πώληση.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, όταν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού ομίλου News Corporation, ο Μπέρνι Έκλεστοουν είχε τονίσει ότι δεν πουλάει τη Formula 1.

“Η CVC μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόσφατα δέχθηκε προσέγγιση από την Exor και την κοινοπραξία της News Corporation.

O Τζέιμς Μέρντοχ μάς πληροφόρησε ότι η προσέγγιση είναι φιλική, σε πολύ πρώιμο στάδιο, ότι γνωρίζουν πως η Formula 1 ανήκει αποκλειστικά στη CVC και ότι δεν είναι προς πώληση”, αναφέρει αρχικά η εταιρία που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1 για να συνεχίσει στη συνέχεια:

“H CVC αναγνωρίζει την ποιότητα της Exor και της News Corporation δυνητικούς επενδυτές, αλλά οποιαδήποτε επένδυση στη Formula 1 απαιτεί να είναι σύμφωνη η CVC και θα χρειαστεί να αποδειχθεί ότι αυτό το ενδιαφέρον θα είναι για το συμφέρων όλων των φορέων του σπορ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα