Καλοκαιρινός Διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr

Το AsfaleiaAutokinitou.gr, το κορυφαίο συμβουλευτικό site σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων, συνεργάζεται με την Carglass®, ηγέτιδα εταιρία στην επισκευή και αποκατάσταση κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων και διοργανώνουν έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr μέσω της σελίδας του στο Facebook προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή δώρο μία ολική τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτου από την εταιρία Carglass®.

Από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 1 Αυγούστου, οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για το ολικό ντύσιμο του αυτοκινήτου τους με αντηλιακές μεμβράνες (πλην του εμπρόσθιου παρμπρίζ). Οι αντηλιακές μεμβράνες απωθούν κατά 99% τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και μειώνουν αισθητά τη θερμότητα που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τόσο το καλοκαίρι όσο και κάθε εποχή του χρόνου, αφού η ηλιοφάνεια σπάνια απουσιάζει από τη χώρα μας! Ταυτόχρονα, μειώνουν την αντηλιά δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες ορατότητας για τον οδηγό και συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου λόγω μειωμένης χρήσης κλιματιστικού.

Η αξία του δώρου κυμαίνεται από 65€ έως 330€, ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Αν θες και εσύ να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον ήλιο, μη χάνεις χρόνο και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό, στο https://bit.ly/2viK6qf.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα της AsfaleiaAutokinitou.gr στο Facebook την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα