Η Halle Berry απέρριψε ρόλο τρανς και ο 50 cent τερμάτισε τη λογική

Η Halle Berry απέρριψε ρόλο τρανς και ο 50 cent τερμάτισε τη λογική
Η Halle Berry και ο 50 Cent Youtube@Nicki Swift

Η Halle Berry συζήτησε να αναλάβει ένα ρόλο όπου θα υποδυόταν έναν τρανς, όμως τον απέρριψε ζητώντας εν συνεχεία συγγνώμη. Ο 50 cent σχολίασε το γεγονός προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Η διάσημη ηθοποιός, Halle Berry, σκέφτηκε να αναλάβει έναν ρόλο όπου θα υποδυόταν έναν τρανς, όμως τελικά τον απέρριψε καθώς το θεώρησε λάθος. Ακολούθως, ο ράπερ 50 Cent σχολίασε το συμβάν με έναν προσβλητικό τρόπο που εξόργισε εύλογα, την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 

Σύμφωνα με το INDY, η Halle Berry ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν είπε ότι ενδιαφερόταν να υποδυθεί έναν τρανς.

Οι θαυμαστές της δεν ήταν ευχαριστημένοι με την δήλωσή της, καθώς οι τρανς άνθρωποι υποεκπροσωπούνται τόσο στις ταινίες όσο και στην τηλεόραση. 

Στην απολογία της, η Berry είπε ότι θέλει να γίνει σύμμαχος τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Ο 50 Cent σχολίασε την ανάρτηση της Berry που σχετιζόταν με το γεγονός γράφοντας: 

“Θέλεις να κάνεις τι; Γιατί; Ω Θεέ μου. Άρα αν εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι ωραία. Είμαι ομοφυλόφιλος; Όχι. Επόμενη ιδέα LOL”.

Το προσβλητικό σχόλιο εξόργισε την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, η οποία είχε επιτεθεί στον 50 Cent και στο παρελθόν όταν είχε σχολιάσει με τρόπο πολύ χειρότερο ένα διαφορετικό συμβάν.

Το 2010, υπονόησε σε μια συνέντευξή του, ότι ο φίλος του που είχε λογομαχήσει τότε με τον γκέι blogger Perez Hilton, θα μπορούσε να πάει σε έναν γάμο ομοφυλόφιλων και να αρχίσει να τους πυροβολεί.

Την ίδια χρονιά, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει ότι οι άνδρες που δεν κοιμούνται με γυναίκες πρέπει να… αυτοκτονούν, καθώς “έτσι ο κόσμος θα είναι ένα καλύτερο μέρος για όλους”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version