Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω τον ρόλο μου

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω τον ρόλο μου
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο "Πρωινό" ΑΝΤ1

Εν αναμονή της πρεμιέρας του Γ' κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ο τηλεοπτικός 'Λάμπρος Σεβαστός' μίλησε για όσα θα δούμε αυτή τη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Δευτέρας (27/9) ο Γ’ κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε στο “Πρωινό”.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον δάσκαλο του Διαφανίου, Λάμπρο Σεβαστό αποκάλυψε όσα θα δούμε στην πρεμιέα του τρίτου κύκλου αλλά και στα νέα επεισόδια, τα οποία μας μεταφέρουν στο 1967, όπου οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους.

Μιλώντας για τον τρίτο κύκλο ανέφερε πως “το στοίχημα, τόσο των σεναριογράφων της σειράς όσο και των ίδιων των ηθοποιών ήταν να ανεβάσουν τον πήχη και να γίνει μια σεζόν καλύτερη και από τη δεύτερη. Έχουμε στα χέρια μας τα σενάρια των 30 πρώτων επεισοδίων και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν γράψει οι σεναριογράφοι”.

Ο ίδιος έκανε μάλιστα και μια αποκάλυψη για τον χαρακτήρα που υποδύεται, λέγοντας πως στα πρώτα επεισόδια ο Λάμπρος θα γίνει μάρτυρας ενός συμβάντος που θα καθορίσει πολύ την εξέλιξη του Γ’ κύκλου και αποτελεί όπως είπε, βασικό άξονα της σειράς. “Θα δούμε πώς θα το διαχειριστεί, πώς θα το κρύψει, πώς θα το πει, σε ποιους θα το πει… η Ελένη εμπλέκεται σε αυτό το συμβάν. Ο άνθρωπός της διώκεται και διώκεται άδικα, οπότε θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να τον βοηθήσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ανέφερε πως πήγε στη Λέρο προκειμένου μελετήσει τον ρόλο του και να κάνει τη δική του προσωπική έρευνα, βλέποντας από κοντά τα στρατόπεδα που βρίσκονταν οι εξόριστοι αντικαθεστωτικοί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version