Ακρίτα για Τούνη: Στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης μάς τα λέει λίγο περίεργα

Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη INSTAGRAM

Η Έλενα Ακρίτα, στο 14ο Podcast της στο NEWS 24/7, εξηγεί ότι παρ' όλο που υποστήριξε σθεναρά την Ιωάννα Τούνη στην υπόθεση της διαρροής του δικού της revenge porn, η "εμπλοκή" της στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης δημιουργεί ερωτήματα.

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλά και η "εμπλοκή" αρκετών influencers οι οποίοι έσπευσαν να δικαιολογήσουν τους φερόμενους ως δράστες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το νέο Podcast της Έλενας Ακρίτα.

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η δημοσιογράφος και συγγραφέας επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το 14ο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα - The Podcast, στο οποίο εξηγεί γιατί ενώ είχε υποστηρίξει με όλη της την καρδιά την Ιωάννα Τούνη στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο, στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, "τα λέει λίγο περίεργα".

"Εδώ λοιπόν εμπλέκεται κλασσικά και η Ιωάννα Τούνη, μία γυναίκα η οποία θεωρείται ότι είναι μια από τις ισχυρότερες influencers στην Ελλάδα, που έγινε γνωστή από ένα show μόδας και που εγώ προσωπικά οφείλω να πω ότι την είχα υποστηρίξει με όλη μου την καρδιά τότε, που βγήκε και κατηγόρησε, έστω και χωρίς ονόματα, κάποιους ότι της 'έστησαν' μια παγίδα και γύρισαν ένα revenge porn, ένα εκδικητικό πορνό με την ίδια πρωταγωνίστρια", ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο 14ο Podcast της στο NEWS 24/7.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Παρ' όλο που πολλοί άρχισαν να λένε ότι κοίτα την πώς ντύνεται, κοίτα πώς κάνει, με ποιους βγαίνει, πήγαν να αμφισβητήσουν την ηθική υπόσταση της κοπέλας, η οποία δεν αφορά κανέναν μας, εγώ τη στήριξα και είπα ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει αυτό σε ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Εδώ όμως τα λέει λίγο περίεργα η κυρία Ιωάννα Τούνη, γιατί έχει εμπλακεί πολύ σε αυτή την υπόθεση, θέλω να είμαι προσεκτική και να μην πω περισσότερα, όμως ας έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχει και ένα μεγάλο κύκλωμα influencers, οι οποίοι έχουν πέσει μονοί - δίπλοί να δικαιολογήσουν, στην καλύτερη περίπτωση ή να ξεπλύνουν, στη χειρότερη περίπτωση, τους φερόμενους ως δράστες στη μεγάλη αυτή ιστορία και κατ' επέκταση στο κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύπτεται σιγά σιγά στη Θεσσαλονίκη".

Απευθυνόμενη στη συνέχεια στους νεότερους, η Έλενα Ακρίτα συνέστησε προσοχή, καθώς όπως εξήγησε, "είναι άλλο να ακολουθήσεις τους ανθρώπους αυτούς επειδή δίνουν διάφορα δώρα, που το καταλαβαίνω, παίζει ρόλο η ηλικία, η απειρία, όμως είναι άλλο να ακολουθείτε τη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων. Άλλο δηλαδή να θεωρείτε ότι για να το πει η Ιωάννα Τούνη, η όποια και όποιος 'Ιωάννα Τούνη', αυτό είναι σωστό και το ακολουθούμε ως αξίωμα στη ζωή μας. Πάρτε το κινητό και φύγετε τρέχοντας".

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα - The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα, Έλενα Ακρίτα Podcast, Ιωάννα Τούνη, Βιασμός, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network