Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε πατέρας για όγδοη φορά

Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε πατέρας για όγδοη φορά
Hilaria και Alec Baldwin Evan Agostini/Invision/AP

Πανευτυχής μπαμπάς δηλώνει ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς η σύζυγός του, Χιλάρια, έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί τους. Ο 64χρονος ηθοποιός έχει ακόμη μία κόρη, την οποία έχει αποκτήσει με την Κιμ Μπάσιντζερ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο το έβδομο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το όγδοο παιδί του Μπάλντουιν.

Η ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω Instagram από τον 64χρονο ηθοποιό και την 38χρονη σύζυγό του, οι οποίοι έγραψαν: «Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα».

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει συνολικά επτά παιδιά. Δύο ακόμη κόρες και τέσσερις γιους. Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει ακόμη μία 26χρονη κόρη, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.

Ο Άλεξ και η Χιλάρια Μπάλντουιν έγιναν ζευγάρι το 2011 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα.

Η ανακοίνωση της έβδομης εγκυμοσύνης της Χιλάρια Μπάλντουιν, έγινε γνωστή λίγους μήνες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα