Alexander Rybak: Σοκάρει ο νικητής της Eurovision – “Είμαι εθισμένος στα υπνωτικά”

Alexander Rybak: Σοκάρει ο νικητής της Eurovision – “Είμαι εθισμένος στα υπνωτικά”
Ο Alexander Rybak στη Eurovision του 2009. (AP Photo/Sergey Ponomarev) AP

Ο νεαρός καλλιτέχνης που κέρδισε τη Eurovision το 2009 με το "Fairytale", έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα χάπια που, όπως είπε, του κατέστρεψαν τη ζωή.

Γνωρίσαμε τον Alexander Rybak το 2009, μέσα από τη συμμετοχή του στην Eurovision που διοργανώθηκε στη Μόσχα, εκπροσωπώντας τη Νορβηγία με το τραγούδι “Fairytale”Εκείνη τη χρονιά, ο Λευκορώσος-Νορβηγός καλλιτέχνης αναδείχθηκε πανηγυρικά νικητής, πετυχαίνοντας ρεκόρ με τον μεγαλύτερο αριθμό βαθμών (387).

Σήμερα ζει στο Νεσόντεν (Nesodden) έξω από την νορβηγική πρωτεύουσα, Όσλο, ενώ εκπροσώπησε ξανά τη Νορβηγία, στη Eurovision του 2018, με το τραγούδι “That’s How You Write a Song”, το οποίο ήρθε 1ο στον ημιτελικό και στον τελικό ήρθε 15ο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που σήμερα είναι 34 χρονών, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τηην σελίδα στο Facebook, όπου μοιράστηκε με τον κόσμο πως εδώ και 11 χρόνια είναι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ο Alexander Rybak αναφέρει στην ανάρτησή του πως ξεκίνησε απεξάρτηση από τον Γενάρη και ότι προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου. Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version