Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ανάρτησή του μετά την καταγγελία της Λένας Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ανάρτησή του μετά την καταγγελία της Λένας Δροσάκη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Λένα Δροσάκη κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, μαζί με τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Το σχόλιο του συζύγου της.

Την καταγγελία της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης (04/2), η Λένα Δροσάκη μαζί με τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγόρησαν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για “σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους”, προχωρώντας στην καταγγελία προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ζητώντας τη διαγραφή του.

Το ΣΕΗ μάλιστα επιβεβαίωσε στο News247.gr την εν λόγω καταγγελία, μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου των τριών ηθοποιών.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανήρτησε αρχικά ένα insta story γράφοντας τη λέξη “Boom” και βάζοντας τρεις δυναμίτες, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Λένα Δροσάκη.

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη στήριξή του και τον θαυμασμό του για το θάρρος της συζύγου του, γράφοντας στη φωτογραφία:

“Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σε ευχαριστώ Λένα Δροσάκη. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα