Ανδρέας Μικρούτσικος: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση – Η κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση – Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε εγχείρηση, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη στη Δ’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μετά από πόνους, που οφείλονταν σε κολικό νεφρού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/09), μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Όλα Γκουντ” η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε εγχείρηση, υποστηρίζοντας ότι ο παρουσιαστής είναι πλέον καλύτερα στην υγεία του.

“Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση, αλλά όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι και σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί θα έρθει εδώ να μιλήσει για τα πάντα όπως μόνο εκείνος ξέρει”, είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version