Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter – Το όνομα της κόρης Jenner θυμίζει την πορνοστάρ του Τραμπ

Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter – Το όνομα της κόρης Jenner θυμίζει την πορνοστάρ του Τραμπ
Kylie Jenner attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between exhibition on Monday, May 1, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Charles Sykes/Invision/AP

Απίστευτα tweets - πειράγματα στην μικρή αδερφή της Kim που επέλεξε να ονομάσει την κόρη της Stormi, όνομα που θύμισε σε δεκάδες χρήστες του ίντερνετ την πορνοστάρ που πληρώθηκε για να σωπάσει για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο

Και το όνομα αυτής… Stormi. Με ένα emoticon που δείχνει ένα σύννεφο και μια αστραπή μοιράστηκε τη χαρά της αδερφή της η Κιμ Καρντάσιαν. Λίγο νωρίτερα η Kylie Jenner και ο ευτυχής μπαμπάς, Travis Scott καλωσόριζαν την κόρη τους στη ζωή και αποκάλυπταν το όνομα της.

Για κακή της τύχη, το twitter θυμήθηκε πως το όνομα αυτό έχει σημαδέψει μια άλλη δημόσια περσόνα. Ο λόγος για την Στόρμι Σάντερς, την πορνοστάρ που πριν από μερικές ημέρες απασχόλησε τα ΜΜΕ (ξανά) δηλώνοντας πως πληρώθηκε από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση της με το Ντόναλντ Τραμπ.

“Θεωρία συνωμοσίας: Η Kylie απέκτησε το μωρό της πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Σάντερς. Δεν θα ονόμαζε την κόρη της με το ίδιο όνομα μιας πορνοστάρ που κοιμήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ; Σωστά;” γράφει ένα χρήστης. Άλλος σχολιάζει: “Στόρμι; Μοιάζε με όνομα πορνοστάε”.

Porn star Stormy Daniels, who says she plans to make a serious run against incumbent U.S. Sen. David Vitter, talks with the media outside of the Southfield Grill in Shreveport, La., on Friday, July 3, 2009. Daniels was told by restaurant managers that she could eat at the establishment, but that she could not speak to customers. Media was also not allowed inside. (AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson) **NO SALES, MAGS OUT, TV OUT, MANDATORY CREDIT: SHREVEPORTTIMES.COM** AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson

 

Η Stormy Daniels, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Stephanie Clifford, υποστηρίζει ότι είχε παράνομη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, αρκετά χρόνια πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά τρεις μήνες αφού η Μελάνια είχε φέρει στον κόσμο το γιο τους Μπάρον.

Η πορνοστάρ έγινε πρόσφατα ευρύτερα γνωστή υποστηρίζοντας ότι έλαβε 130.000 δολάρια αμοιβή για να μην αποκαλυφθεί ποτέ αυτή η σχέση, αλλά τώρα μια αδημοσίευτη συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 στο περιοδικό In Touch φέρνει τα πάνω – κάτω, για άλλη μια φορά, σχετικά με την προσωπική ζωή του Αμερικανού προέδρου.

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη όλων, σύμφωνα πάντα με την Daniels, είναι ότι την ώρα που έκαναν σεξ ο Τραμπ της έλεγε πόσο του θυμιζει την… κόρη του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα