Anna Faris: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη των Ghostbusters για κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Anna Faris: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη των Ghostbusters για κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων
Anna Faris ap

Μια από τις πιο δύσκολες κινηματογραφικές της εμπειρίες ήταν τα γυρίσματα της ταινίας My Super Ex-Girlfriend για την Anna Faris, όπως εξομολογήθηκε σε podcast της. Τι είπε για την κακοποιητική συμπεριφορά του σκηνοθέτη Ivan Reitman.

Η Anna Faris κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Ivan Reitman για κακοποιητική συμπεριφορά και εκφοβισμό στα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας My Super Ex-Girlfriend του 2006.

Σε ένα επεισόδιο του podcast της Anna Faris Is Unqualified, η Faris είπε στην καλεσμένη της, Lena Dunham ότι ο σκηνοθέτης “χαστούκισε [τον] κώλο της” δημοσίως, “φώναξε” σε αυτήν ως μέρος του “βασιλείου του τρόμου του” και την άφησε “θυμωμένη, πληγωμένη και ταπεινωμένη”.

Όπως είπε η Faris: “Μια από τις πιο δύσκολες κινηματογραφικές μου εμπειρίες ήταν με τον Ivan Reitman. Θέλω να πω, η ιδέα του να προσπαθήσω να κάνω μια κωμωδία κάτω από αυτό το καθεστώς τρόμου, ήταν ένας φωνακλάς. Κάθε μέρα κατέβαζε κάποιον … και την πρώτη μου μέρα, ήμουν εγώ”.

Απαντώντας στα λεγόμενα της Dunham ότι η Faris δεν ήταν “το πρώτο άτομο που το ανέφερε αυτό”, η Faris είπε ότι αισθάνθηκε ανίκανη να απαντήσει στη συμπεριφορά του Reitman. “Ήταν σαν το 2006”.

Σε προηγούμενο επεισόδιο του podcast της, η Faris είχε μιλήσει για το περιστατικό χωρίς να κατονομάσει τον εμπλεκόμενο σκηνοθέτη. Τον Οκτώβριο του 2017, λίγο αφότου το κίνημα #MeToo κέρδισε έδαφος με τις καταγγελίες εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν, η Faris είπε ότι κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος ταινίας “έκανε μια σκηνή όπου ήμουν σε μια σκάλα και υποτίθεται ότι έπαιρνα βιβλία από ένα ράφι και εκείνος με χαστούκισε τόσο δυνατά μπροστά στο συνεργείο. Και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να χαχανίσω”.

Και πρόσθεσε: “Θυμάμαι να κοιτάζω γύρω μου και θυμάμαι να βλέπω τα μέλη του συνεργείου να λένε: ‘Περίμενε, τι θα κάνεις γι’ αυτό; Μου φάνηκε περίεργο. Και έτσι το απέρριψα. Έλεγα, ‘Λοιπόν, αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Σύνελθε, Faris. Απλά χαχάνισε. Αλλά με έκανε να νιώθω μικρή. Δεν θα το έκανε αυτό στον πρωταγωνιστή”.

Η Faris είπε επίσης το 2017 ότι ο ίδιος σκηνοθέτης είχε πει στον ατζέντη της ότι είχε προσληφθεί για την ταινία εν μέρει λόγω των “υπέροχων ποδιών” της. Η ίδια είπε: “Ακούστε, αυτό είναι ένα γ@@ένο μεγάλο κομπλιμέντο. Μου αρέσουν τα πόδια μου. Αλλά αυτό κατά κάποιο τρόπο ενημέρωσε όλη μου την εμπειρία με όλο αυτό το έργο. Δεν νομίζω ότι ο πρωταγωνιστής προσλήφθηκε επειδή είχε ωραία πόδια. Ως εκ τούτου, ένιωσα ότι με προσέλαβαν λόγω αυτών των στοιχείων – όχι λόγω ταλέντου”.

Ο Reitman, ο οποίος σκηνοθέτησε τα Ghostbusters, Ghostbusters II, Twins και Kindergarten Cop, πέθανε τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα