Άννα Μπεζάν: Το βίντεο μέσα από το μαιευτήριο τη στιγμή της γέννας – Δάκρυα συγκίνησης για την ηθοποιό

Άννα Μπεζάν: Το βίντεο μέσα από το μαιευτήριο τη στιγμή της γέννας – Δάκρυα συγκίνησης για την ηθοποιό
Instagram / @mpezan

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της έκανε η Άννα Μπεζάν. Το βίντεο από τη στιγμή του τοκετού και η συγκινητική λεζάντα.

Πριν λίγες ημέρες, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία που ζουν δεν περιγράφεται με λόγια.

Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που βίωσε. Δημοσίευσε μάλιστα ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τοκετού, το οποίο συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα.

Άννα Μπεζάν – Το βίντεο από τη στιγμή της γέννας:

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!» αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

«Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version